Història

dimarts, 31 d’agost del 2021

ACTIVITATS DEL 03 al 05 de SETEMBRE_ FESTA DE LA VEREMA


Dissabte 09/08 i diumenge 05/09

Visites al Castell de Cubelles


Visites Guiades al Castell de Cubelles a través d'ARC Gestió Cultural, que es duran al matí, de les 11.00 h. a les 14.00 h., cada hora en punt s'iniciarà una visita.

 

Les visites es realitzaran sempre en les mesures de protecció establerta. Es obligatori l'ús de la mascareta durant tot el recorregut de la visita, i cal respectar les indicacions del personal en tot moment. 

 

Places limitades. Cal realitzar inscripció prèvia. Escollir en el desplegable inscripcions horari vista (11h, 12h o 13h)

 

-Inscripcions dissabte 

 

-Inscripcions diumenge

 

Visita guiada a Can Aleix (Can Xicarró)


Visites guiades als cups antics conservats del s.XIX o anteriors i altre material de col·leccionisme a la masia de Can Aleix (Can Xicarró) documentada des de 1585 per un testament d'en Perot Negrell. 

 

Per a realitzar la visita cal inscripció prèvia. Es realitzarà dos visites dissabte i dos diumenge, a les 10h i a les 12h. Escollir horari visita en el desplegable de la inscripció. 

 

Places limitades 

 

Inscripcions dissabte

 

Inscripcions diumenge


Ludoteca infantil


Jocs i tallers plàstics a on les famílies poden participar lliurement i l’estona que vulguin. Hi ha jocs dinàmics, d’enginy, d’equilibris, tallers manuals per a cada torn de ludoteca. A l’espai hi ha dos dinamitzadors/es per acompanyar a les famílies i resoldre dubtes del funcionament dels jocs.

Edat recomanada: a partir de 3 anys.

 

Dissabte  4 de setembre de 17:30 a 20:30h

  

Diumenge 5 de setembre de 11h a 14h

 

 

Per aquesta activitat no cal inscripció previà

 

Little Chefs


Tallers de cuina en anglès per a nens. Les receptes són creatives i fàcils perquè els infants puguin dur-les a terme sense cap tipus de problema. Durant l’activitat, s’utilitzen expressions i vocabulari típics de l’àmbit de la cuina, però també es canta, es balla i es fa una petita manualitat per complimentar la recepta. I així els nens puguin viure l’experiència de cuinar mentre practiquen l’anglès. Taller a càrrec de Kids&US

 

Dissabte  4 de setembre de 18h a 20:0h

  

Diumenge 5 de setembre de 11h a 14h

 

Cal realitzar inscripció prèvia.  


Tast de Vins_ Celler Vega de Ribes


Descoberta dels ocells del paisatge de vinya i tast de vins

Celler ubicat a Sant Pere de Ribes, es fa promoció i col.laboració per formar part de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS)

 

Aforament limitat. Cal inscripció prèvia al Celler Vega de Ribes. Tel: 93 896 00 24 Preu 10€





Diumenge 05/09


Visita Foix: Amfibis i rèptils de la desembocadura

 

 El Foix ens ensenya... amfibis i rèptils que trobem a l'espai natural.

 

Descubrirem els rèptils de l'espai i com viuen, tant espècies invasores com autoctones. A carrèc dels gestors d'un centre de recuperació portaran animals en recuperació. per poder observar-los d'aprop!

 

La visita consisteix en una passejada per l'entorn de la desembocadura i part dels marges del riu Foix. La passejada tindrà varies parades on es faran explicacions sobre l'espai, l'ecologia i les actuacions de recuperació que s'hi duen a terme. També es dotarà a les visites de material òptic (telescopi i prismàtics) el que permetrà una observació  i una experiència amb els ambifis i rèptils molt propera.

 

Aforament limitat. Cal inscripció prèvia


Visita guiada call jueu


PLACES EXHAURIDES_ Obrim llista d'espera a turisme@cubelles.cat

 

Visita guiada i explicació del call jueu a càrrec de la Dra. Maria Josepa Estanyol de la Universitat de Barcelona. 

 

Places limitades. 


Passejada etnobotànica i taller cosmètica natural



PLACES EXHAURIDES_ Obrim llista d'espera a turisme@cubelles.cat

Passejada etnobotànica per descobrir els usos (medicinals, alimentaris, etc), i propietats de les plantes que ens trobarem espontàniament pel camí.

 

Acabarem amb un taller de cosmètica natural per preparar la teva Crema per a la cara  a base de vi negre amb d’ingredients d’origen natural.

Te la podràs endur a casa!





Menús Gastrónomics Festa de la Verema 2021 

Enguany participar a la Verema té premi: un dels barrets de Turisme de Cubelles / Penedès Marítim. Per aconseguir-ho només heu de publicar a Facebook, Tuitter o Instagram una foto del menú de la Verema que degusteu i etiquetar-ho amb #VeremaCubelles + #TurismeCubelles + #nom del restaurant. Podreu passar a buscar el vostre barret per l’oficina de turisme o el punt d’informació de la platja fins el 15 de setembre (promoció vàlida fins a finalització d’existències).

  

MOLT IMPORTANT. Com a conseqüència de les mesures de protecció per la pandèmia del Coronavirus (Covid-19) és imprescindible reserva prèvia a tots els establiments de restauració que participen.

 

RECORDEU: DISTÀNCIA / MANS / MASCARETA

 

 

EL RACÓ D’EN PINILLA Passeig de la Mar Mediterrània, 4-6. Reserves: 93 895 62 43 o 628 11 90 54

 

Dinar gastronòmic Verema d’en Pinilla

(Divendres 3, dissabte 4 i diumenge 5 de setembre)

 

Entrants (a escollir)

Amanida de burrata amb tomàquet, figues i salsa pesto

Xató d’en Pinilla

 

Principal (a escollir)

Paella de cranc blau

Bacallà amb all i oli i fons de tomàquet

Cua de bou a la xocolata amb vi (3 € suplement)

 

Postres a escollir i una consumició inclosa

 

Preu per persona: 25,00 € (IVA inclòs)

 

 

EL PEIXETPasseig Marítim, 18. Reserves: 93 816 20 09

 

Sopars gastronòmics Verema El Peixet amb concert de música en viu

(Divendres 3, dissabte 4 i diumenge 5 de setembre)

Concerts de Verema a les 22.00 h.: Divendres 3; Dissabte 4:  Marlai; Diumenge 5: Salvador Bertran.

 

Entrants (a escollir)

Timbal de mongeta verda, mango i llagostins amb oli de coral

Amanida de pop "La Fàbrica by Peixet"

 

Principals (a escollir)

Arròs cremós de gamba de Vilanova

Llom de bacallà amb salsa de pebrots del piquillo

 

Postres

Mousse de xocolata blanca amb fruits vermells del bosc

 

Beguda: Ampolla de vi DO Penedès Freye o Pla de la Creu cada 2 persones o 1 consumició

 

Preu per persona: 35,00 € (IVA inclòs)

 

 

CAL TALAPasseig de la Marina, 31-32. Reserves: 93 896 94 57

 

Dinar i sopar gastronòmic Verema Cal Tala

(Dinar divendres 3, dissabte 4 i diumenge 5 de setembre / Sopar dissabte 4 de setembre) 

 

Entrants (a escollir)

Xató de Cubelles

Esqueixada de Bacallà amb perles de Mòdena

Musclos picantons Cal Tala

Carpaccio de Pop de la casa

 

Principals (a escollir)

Caldereta de Marisc (Min. 2 persones)

Arròs Negre a la Menorquina

Entrecot de Vedella al gust

Secret Ibèric amb guarnició

 

Postres casolans

Crema catalana

Flam de formatge

 

Una consumició inclosa

 

Preu per persona: 25,00 € (IVA inclòs)

 

 

D'ALMA RESTAURANTCarrer Passatge Vilaseca, 11. Reserves: 936 399 446 o dalma.braseria@gmail.com

 

Menú desgustació D'Alma

(Dinars i sopars diijous 2, divendres 3 i dissabte 4 de setembre migdia i nit. Diumenge 5 dinar)

 

1. Truita fumada amb pa de sègol i mantega

2. Pastrami amb mahonesa de remolatxa fumada

3. Calamar fresc amb la seva tinta i wasabi

4. Lletons de vedella a la brasa

5. Pop brasa, patata, tomàquet i alfàbrega

6. Filet de vaca, patata morada i demi-glace

7. Torrada de Santa Teresa a la brasa amb vi negre

 

Aigua i pa inclosos (Hi ha opció de maridatge per a cada plat).

 

Preu per persona: 45,00 Euros (IVA inclòs)

 

 

RESTAURANT LA FLAMITA.  Passeig de la Marina de Cubelles, 15, local 4. Reserves: 93 896 90 64

 

Menú Flamita

(Dissabte 4 i diumenge 5 de setembre)

 

Entrants (a escollir)

Closcada estil Flamita

Xató Flamita

Tapa tapa

Parrillada de verdures

 

Principals (a escollir)

Cua de bou al vi negre

Peix del dia

Entrecot al roquerfort

Arròs de marisc o arròs negre

 

Postres o cafès. Begudes no incloses

 

Preu per persona: 19,00 Euros (IVA inclòs)

 

 

RESTAURANT ELS 5 SENTITS.  Carrer de la Creu, 4. Reserves: 93 638 79 68

 

Dinar menú degustació Els 5 Sentits

(Divendres 3, dissabte 4 i diumenge 5 de setembre)

  

Entrants (a escollir)

Xató
Amanida de cabra
Tàrtar de salmó
Canalons de foie

Principals (a escollir)
Cua de bou al vi negre
Arròs melós amb pop i ceps
Orada al cava
Magret d'anec al Pedro Ximénez (supl. 3€)

Postres
Tatin de poma
Mousse de xocolata 
 
Copa de vi Penedès

 

Preu per persona: 27,50 Euros (IVA inclòs)

 

 

CHE CHARLIEPasseig de la Mar Mediterrània, 87. Reserves: 644 28 23 11

 

Sopar gastronòmic Verema Che Charlie

(Divendres 3 i dissabte 4 de setembre)

 

Aperitiu
Copa de foie amb gelea de vi

Entrant
Tempura de verdures i raïm xarel·lo amb salsa romesco
 
Principal 
Llonza de porc gallec amb castanya al vi negre sobre llit de parmentier de patates
 
Postres
Pera borratxa amb cor gelat
 
Beguda: copa de Malbec o sangria, aigua.
 

Preu per persona: 28,00 € (IVA inclòs) / Menú + copa de Gin Tònic o Mojito 32,00€ (IVA inclòs)

 

 

EL VIAGROTPlaça Pere Quart, s/núm. Reserves: 699 89 11 77

 

Dinar i sopar gastronòmic Verema El Viagrot

(Divendres 3, dissabte 4 i diumenge 5 de setembre)

 

Entrants (a escollir):
Gambes o sardines al espeto (al Viagrot a la brassa)
Amanida de formatge de cabra caramelitzada amb fruits secs.

Principals (a escollir):
Daurada a la bassa amb guarnició.
Tall de carn argentí fumat durant tres hores amb guarnició.
 
Postres: sorbet de llimona al cava o gelat de nata
 
Beguda:
Copa de vi ecològic blanc o negre (ull de llebre)
 
Preu per persona: 24,00 € (IVA inclòs)

 

 

ONA BEACH CUBELLES OBC. Passeig de la Mar Mediterrània, 36. Reserves: 669 64 71 80

 

Sopar gastronòmic Verema OBC

(Divendres 3, dissabte 4 i diumenge 5 de setembre)

 

MENU PER A 2 PERSONES

 

Primers

Amanida de formatge de cabra

Patates braves casolanes

 

Segons

Espeto de gambot

Espeto de sardines

 

Beguda: Ampolla de vi blanc DO Penedès Freye o ampolla cava Mistinguett brut nature. Cafès inclosos

 

Preu per persona: 22,00 € (IVA inclòs)

 

 

EL BON XORRICARPasseig de Marina, s/núm. a prop carrer de l'Abat Escarré. Reserves: 699 89 11 77

 

Dinar i sopar gastronòmic Verema El Bon Xorricar

(Divendres 3, dissabte 4 i diumenge 5 de setembre)

 

Entrants (a escollir):
Gambes o sardines al espeto (al Viagrot a la brassa)
Amanida de formatge de cabra caramelitzada amb fruits secs.

Principals (a escollir):
Daurada a la bassa amb guarnició.
Tall de carn argentí a la brassa amb guarnició.
 
Postres: sorbet de llimona al cava o gelat de nata
 
Beguda:
Copa de vi ecològic blanc o negre (ull de llebre)
 
Preu per persona: 24,00 € (IVA inclòs)

 

 

LA SALSETACarrer Major, 8

 

LA TRATTORIA DEL MARPasseig de la Marina, 22

 


Tots els Divendres  

Mercat dels divendres 
De 9 a 13h. a la Plaça del Mercat

Tots els dissabtes

  

Mercat d'estiu al passeig Marítim i passeig fluvial
Dissabtes tarda de 18 a 22 h.






Tots els caps de setmana:
Fira d'artesania al passeig marítim.

Totes les tardes de divendres, dissabte i diumenge.


1 comentari: