Visites al Castell de Cubelles
Visites Guiades al Castell de Cubelles a través d'ARC Gestió Cultural, que es duran al matí, de les 11.00 h. a les 14.00 h., cada hora en punt s'iniciarà una visita.
Les visites es realitzaran sempre en les mesures de protecció establerta. Es obligatori l'ús de la mascareta durant tot el recorregut de la visita, i cal respectar les indicacions del personal en tot moment.
Places limitades. Cal realitzar inscripció prèvia. Escollir en el desplegable inscripcions horari vista (11h, 12h o 13h)
Visita guiada a Can Aleix (Can Xicarró)
Visites guiades als cups antics conservats del s.XIX o anteriors i altre material de col·leccionisme a la masia de Can Aleix (Can Xicarró) documentada des de 1585 per un testament d'en Perot Negrell.
Per a realitzar la visita cal inscripció prèvia. Es realitzarà dos visites dissabte i dos diumenge, a les 10h i a les 12h. Escollir horari visita en el desplegable de la inscripció.
Places limitades
Ludoteca infantil
Jocs i tallers plàstics a on les famílies poden participar lliurement i l’estona que vulguin. Hi ha jocs dinàmics, d’enginy, d’equilibris, tallers manuals per a cada torn de ludoteca. A l’espai hi ha dos dinamitzadors/es per acompanyar a les famílies i resoldre dubtes del funcionament dels jocs.
Edat recomanada: a partir de 3 anys.
Dissabte 4 de setembre de 17:30 a 20:30h
Diumenge 5 de setembre de 11h a 14h
Per aquesta activitat no cal inscripció previà
Little Chefs
Tallers de cuina en anglès per a nens. Les receptes són creatives i fàcils perquè els infants puguin dur-les a terme sense cap tipus de problema. Durant l’activitat, s’utilitzen expressions i vocabulari típics de l’àmbit de la cuina, però també es canta, es balla i es fa una petita manualitat per complimentar la recepta. I així els nens puguin viure l’experiència de cuinar mentre practiquen l’anglès. Taller a càrrec de Kids&US
Dissabte 4 de setembre de 18h a 20:0h
Diumenge 5 de setembre de 11h a 14h
Cal realitzar inscripció prèvia.
Tast de Vins_ Celler Vega de Ribes
Descoberta dels ocells del paisatge de vinya i tast de vins
Celler ubicat a Sant Pere de Ribes, es fa promoció i col.laboració per formar part de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS)
Aforament limitat. Cal inscripció prèvia al Celler Vega de Ribes. Tel: 93 896 00 24 Preu 10€
Diumenge 05/09
Visita Foix: Amfibis i rèptils de la desembocadura
El Foix ens ensenya... amfibis i rèptils que trobem a l'espai natural.
Descubrirem els rèptils de l'espai i com viuen, tant espècies invasores com autoctones. A carrèc dels gestors d'un centre de recuperació portaran animals en recuperació. per poder observar-los d'aprop!
La visita consisteix en una passejada per l'entorn de la desembocadura i part dels marges del riu Foix. La passejada tindrà varies parades on es faran explicacions sobre l'espai, l'ecologia i les actuacions de recuperació que s'hi duen a terme. També es dotarà a les visites de material òptic (telescopi i prismàtics) el que permetrà una observació i una experiència amb els ambifis i rèptils molt propera.
Aforament limitat. Cal inscripció prèvia.
Visita guiada call jueu
PLACES EXHAURIDES_ Obrim llista d'espera a turisme@cubelles.cat
Visita guiada i explicació del call jueu a càrrec de la Dra. Maria Josepa Estanyol de la Universitat de Barcelona.
Places limitades.
Passejada etnobotànica i taller cosmètica natural
PLACES EXHAURIDES_ Obrim llista d'espera a turisme@cubelles.cat
Passejada etnobotànica per descobrir els usos (medicinals, alimentaris, etc), i propietats de les plantes que ens trobarem espontàniament pel camí.
Acabarem amb un taller de cosmètica natural per preparar la teva Crema per a la cara a base de vi negre amb d’ingredients d’origen natural.
Te la podràs endur a casa!
Menús Gastrónomics Festa de la Verema 2021
Enguany participar a la Verema té premi: un dels barrets de Turisme de Cubelles / Penedès Marítim. Per aconseguir-ho només heu de publicar a Facebook, Tuitter o Instagram una foto del menú de la Verema que degusteu i etiquetar-ho amb #VeremaCubelles + #TurismeCubelles + #nom del restaurant. Podreu passar a buscar el vostre barret per l’oficina de turisme o el punt d’informació de la platja fins el 15 de setembre (promoció vàlida fins a finalització d’existències).
MOLT IMPORTANT. Com a conseqüència de les mesures de protecció per la pandèmia del Coronavirus (Covid-19) és imprescindible reserva prèvia a tots els establiments de restauració que participen.
RECORDEU: DISTÀNCIA / MANS / MASCARETA
EL RACÓ D’EN PINILLA. Passeig de la Mar Mediterrània, 4-6. Reserves: 93 895 62 43 o 628 11 90 54
Dinar gastronòmic Verema d’en Pinilla
(Divendres 3, dissabte 4 i diumenge 5 de setembre)
Entrants (a escollir)
Amanida de burrata amb tomàquet, figues i salsa pesto
Xató d’en Pinilla
Principal (a escollir)
Paella de cranc blau
Bacallà amb all i oli i fons de tomàquet
Cua de bou a la xocolata amb vi (3 € suplement)
Postres a escollir i una consumició inclosa
Preu per persona: 25,00 € (IVA inclòs)
EL PEIXET. Passeig Marítim, 18. Reserves: 93 816 20 09
Sopars gastronòmics Verema El Peixet amb concert de música en viu
(Divendres 3, dissabte 4 i diumenge 5 de setembre)
Concerts de Verema a les 22.00 h.: Divendres 3; Dissabte 4: Marlai; Diumenge 5: Salvador Bertran.
Entrants (a escollir)
Timbal de mongeta verda, mango i llagostins amb oli de coral
Amanida de pop "La Fàbrica by Peixet"
Principals (a escollir)
Arròs cremós de gamba de Vilanova
Llom de bacallà amb salsa de pebrots del piquillo
Postres
Mousse de xocolata blanca amb fruits vermells del bosc
Beguda: Ampolla de vi DO Penedès Freye o Pla de la Creu cada 2 persones o 1 consumició
Preu per persona: 35,00 € (IVA inclòs)
CAL TALA. Passeig de la Marina, 31-32. Reserves: 93 896 94 57
Dinar i sopar gastronòmic Verema Cal Tala
(Dinar divendres 3, dissabte 4 i diumenge 5 de setembre / Sopar dissabte 4 de setembre)
Entrants (a escollir)
Xató de Cubelles
Esqueixada de Bacallà amb perles de Mòdena
Musclos picantons Cal Tala
Carpaccio de Pop de la casa
Principals (a escollir)
Caldereta de Marisc (Min. 2 persones)
Arròs Negre a la Menorquina
Entrecot de Vedella al gust
Secret Ibèric amb guarnició
Postres casolans
Crema catalana
Flam de formatge
Una consumició inclosa
Preu per persona: 25,00 € (IVA inclòs)
D'ALMA RESTAURANT. Carrer Passatge Vilaseca, 11. Reserves: 936 399 446 o dalma.braseria@gmail.com
Menú desgustació D'Alma
(Dinars i sopars diijous 2, divendres 3 i dissabte 4 de setembre migdia i nit. Diumenge 5 dinar)
1. Truita fumada amb pa de sègol i mantega
2. Pastrami amb mahonesa de remolatxa fumada
3. Calamar fresc amb la seva tinta i wasabi
4. Lletons de vedella a la brasa
5. Pop brasa, patata, tomàquet i alfàbrega
6. Filet de vaca, patata morada i demi-glace
7. Torrada de Santa Teresa a la brasa amb vi negre
Aigua i pa inclosos (Hi ha opció de maridatge per a cada plat).
Preu per persona: 45,00 Euros (IVA inclòs)
RESTAURANT LA FLAMITA. Passeig de la Marina de Cubelles, 15, local 4. Reserves: 93 896 90 64
Menú Flamita
(Dissabte 4 i diumenge 5 de setembre)
Entrants (a escollir)
Closcada estil Flamita
Xató Flamita
Tapa tapa
Parrillada de verdures
Principals (a escollir)
Cua de bou al vi negre
Peix del dia
Entrecot al roquerfort
Arròs de marisc o arròs negre
Postres o cafès. Begudes no incloses
Preu per persona: 19,00 Euros (IVA inclòs)
RESTAURANT ELS 5 SENTITS. Carrer de la Creu, 4. Reserves: 93 638 79 68
Dinar menú degustació Els 5 Sentits
(Divendres 3, dissabte 4 i diumenge 5 de setembre)
Entrants (a escollir)
Amanida de cabra
Tàrtar de salmó
Canalons de foie
Principals (a escollir)
Cua de bou al vi negre
Postres
Tatin de poma
Mousse de xocolata
Preu per persona: 27,50 Euros (IVA inclòs)
CHE CHARLIE. Passeig de la Mar Mediterrània, 87. Reserves: 644 28 23 11
Sopar gastronòmic Verema Che Charlie
(Divendres 3 i dissabte 4 de setembre)
Copa de foie amb gelea de vi
Entrant
Tempura de verdures i raïm xarel·lo amb salsa romesco
Preu per persona: 28,00 € (IVA inclòs) / Menú + copa de Gin Tònic o Mojito 32,00€ (IVA inclòs)
EL VIAGROT. Plaça Pere Quart, s/núm. Reserves: 699 89 11 77
Dinar i sopar gastronòmic Verema El Viagrot
(Divendres 3, dissabte 4 i diumenge 5 de setembre)
Gambes o sardines al espeto (al Viagrot a la brassa)
Amanida de formatge de cabra caramelitzada amb fruits secs.
Principals (a escollir):
Daurada a la bassa amb guarnició.
Tall de carn argentí fumat durant tres hores amb guarnició.
Postres: sorbet de llimona al cava o gelat de nata
Copa de vi ecològic blanc o negre (ull de llebre)
ONA BEACH CUBELLES OBC. Passeig de la Mar Mediterrània, 36. Reserves: 669 64 71 80
Sopar gastronòmic Verema OBC
(Divendres 3, dissabte 4 i diumenge 5 de setembre)
MENU PER A 2 PERSONES
Primers
Amanida de formatge de cabra
Patates braves casolanes
Segons
Espeto de gambot
Espeto de sardines
Beguda: Ampolla de vi blanc DO Penedès Freye o ampolla cava Mistinguett brut nature. Cafès inclosos
Preu per persona: 22,00 € (IVA inclòs)
EL BON XORRICAR. Passeig de Marina, s/núm. a prop carrer de l'Abat Escarré. Reserves: 699 89 11 77
Dinar i sopar gastronòmic Verema El Bon Xorricar
(Divendres 3, dissabte 4 i diumenge 5 de setembre)
Gambes o sardines al espeto (al Viagrot a la brassa)
Amanida de formatge de cabra caramelitzada amb fruits secs.
Principals (a escollir):
Daurada a la bassa amb guarnició.
Tall de carn argentí a la brassa amb guarnició.
Postres: sorbet de llimona al cava o gelat de nata
Copa de vi ecològic blanc o negre (ull de llebre)
LA SALSETA. Carrer Major, 8
LA TRATTORIA DEL MAR. Passeig de la Marina, 22
Tots els Divendres
Mercat dels divendres
De 9 a 13h. a la Plaça del Mercat
great post
ResponElimina