Història

dimarts, 9 de novembre de 2021

ACTIVITATS DEL 12 al 14 de novembre.

Tots els Divendres  

Mercat dels divendres 
De 9 a 13h. a la Plaça del MercatXIII Jornades Gastronòmiques i V Mostra de Tapes.


Aquest mes de novembre tornen les Jornades Gastronòmiques i Mostra de Tapes. 

La regidoria de Turisme, comerç i fires reedita les Jornades Gastronòmiques i Mostra de Tapes, una aposta de Cubelles amb la finalitat de promocionar i enfortir, en temporada baixa, el sector de la restauració, que és ambaixador i aparador del nostre municipi. Amb la col·laboració d'aquest sector i de les associacions de comerç, la regidoria proposa tot un seguit d’actuacions i activitats per donar suport a la restauració i potenciar la gastronomia com un dels nostres actius turístics, especialment en el context de l’actual crisi generada per la pandèmia del Coronavirus.


A més, la tardor ens ofereix un ampli ventall de productes de temporada arrelats a la nostra cuina que han inspirat els cuiners i restauradors de Cubelles, a banda d’elaborar els seus menús gastronòmics i tapes tot
proposant-nos una oferta variada a uns preus assequibles.

 

Participen un total de 16 restaurants i/o establiments de restauració, amb 13 menús gastronòmics i 9 tapes per a l’ocasió que configurarà una proposta gastronòmica que esperem que us agradi.


Consulta 13 menús gastronòmics i 9 tapes

 

#JoamblaRestauraciódeCubelles

#JoEmQuedoACubelles

Itineraris Per Cubelles
El departament de Turisme, disposa de 4 itineraris per realitzar a peu o en bicicleta. Descobreix l'entorn en el qual s'emmarca la vila de Cubelles.

Els itineraris estan disponibles en català, castellà, anglès i francès i els pots descarregar en aquest enllaç: Descobreix els itineraris per CubellesConsulta l'agenda a www.cubelles.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada