Història

dimarts, 9 de febrer del 2021

ACTIVITATS A CUBELLES: DEL 12 AL 14 DE FEBRER

 

Descobreix les activitats del cap de setmana a Cubelles!

Divendres 12 de febrer
Mercat dels divendres 
De 9 a 13h. a la Plaça del Mercat


Dissabte 13 de Febrer
Visita guiada amb toc de Charlie
L'exposició Permanent del pallasso Charlie Rivel us proposa una visita guiada pel nucli antic de Cubelles.
Punt de trobada: 11 h. a la plaça del Castell
Cal realitzar inscripció prèvia.

Carnaval 2021 confinat


L’edició de 2021 del Carnaval de Cubelles tindrà un programa mínim i, a més, no comptarà amb cap acte presencial. Així es va anunciar fa mesos per part de la regidoria de Cultura, que ha donat a conèixer el cartell de la present edició, marcada per la COVID-19.

 

En Carnestoltes s’ha disfressat de virus per anunciar una edició que es viurà a les llars i a les escoles. Tot i això, el rei del Carnaval no ens deixarà sense el seu temible sermó, que es podrà seguir a les xarxes socials de l’Ajuntament, Canal Blau i Ràdio Cubelles el divendres 12 a les 21.30 h. El polifacètic Pep Callau ha dirigit aquest sermó alternatiu, que compta amb la participació de persones voluntàries de Cubelles.

 

El canal de televisió del Garraf, que ha col·laborat amb la regidoria amb l’enregistrament del sermó, ha programat una sèrie d’edicions vintage del Carnaval del Garraf. En el cas de Cubelles, el sermó de 2021 s’emetrà minuts abans que es reprodueixi la rua del 2011. L’endemà dissabte, a les 21.30 h. es tornarà a emetre el sermó i la rua per tal que tots els telespectadors el puguin gaudir.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada