Història

dimarts, 29 de desembre del 2020

ACTIVITATS A CUBELLES: DEL 31 AL 03 DE GENER

 

Descobreix les activitats del cap de setmana a Cubelles!

Dijous 31 de desembre
Mercat dels divendres 
De 9 a 13h. a la Plaça del Mercat



Nadal a Cubelles

Empreses locals han realitzat una decoració nadalenca de l’entrada del castell, el Pati de Ponent i els Safareigs
La decoració del Castell i el Pati de Ponent es pot veure des de l’exterior en els mateixos, ja que per motius sanitaris no és permesa l’entrada als edificis. L'horari habitual serà de 10.00 h. a 13.30 h. Per la seva banda, l’engalanament dels Safareigs és visible des de l’exterior de l’espai durant tot el dia.

Carruatge Reial itinerant


Un carruatge reial amb un patge circularà pels carrers de la vila i les urbanitzacions i recollirà les cartes des del vehicle estant amb un salabret per mantenir la distància amb els infants que la comitiva es vagi trobant.

 

Si bé el recorregut que realitzarà el carruatge és desconegut, es mourà de manera itinerant els dies 3, 4 i 5 de gener entre les 10.00 i les 14.00 hores i de les 16.00 a les 18.00 hores.


Lloc
Carrers de Cubelles


Horari
10.00 h. a 14.00 h.
16.00 h. a 18.00 h.


Campament Reial a Cubelles

Ses majestats els Reis d'Orient enguany no podran desfilar pels carrers de Cubelles amb la tradicional cavalcada a causa de les restriccions derivades de la COVID-19, però els infants de la vila no es quedaran sense l'opció de poder entregar en mà la carta amb el llistat de desitjos. Per tal de permetre que la canalla pugui fer arribar les seves cartes, l'Ajuntament de Cubelles instal·larà un campament reial a la plaça de la Vila els dies 3, 4 i 5 de gener on els i les patges reials les recolliran i les faran arribar a en Melcior, en Gaspar i en Baltasar per satisfer les demandes dels més petits la nit de Reis.

 



Inscripcions i informació: 
http://www.cubelles.cat/pl251/actualitat/id6506/campament-reial-inscripcio-previa.htm 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada