Història

dijous, 23 de juliol del 2015

FESTA MAJOR PETITA

Del 24 de juliol a l'1 d'agost























Del 10 al 30 de juliol
A la sala d’exposicions del Centre Social, exposició del fons fotogràfic d’Eduard Granell .

Divendres, 24 de juliol
A les 22h. a la pl. de Santa Maria, en motiu dels 250è aniversari del Campanar, concert “Toc de Festa” a càrrec de la Cobla Sant Jordi dirigida per Edmon Colomer.

Dissabte, 25 de juliol
A partir de les 20h. a la pl. del Centre Social sopar de germanor i a les 21:30h. exhibició de les colles de foc i a continuació encesa de la façana del Castell. Tot seguit inici del correfoc per c. Joan Roig i Piera, c. Àngel Guimerà, pl. de la Font, c. Jacint Verdaguer, c. Nou, c. del Mig, c. de l’Església, pl. de Santa Maria, pg. Narcís Bardají i arribada al Centre Social.

A partir de les 24h., a la plaça del Centre Social, concert amb el grup Zàping. Hi haurà servei de bar.

Diumenge, 26 de juliol
A les 19h. a la plaça dels Pobles d’Espanya 31a Trobada de Gegants. A les 19:30 sortida de la cercavila : pl. dels Pobles d’Espanya, c. Verge de Montserrat, pg. Narcís Bardají, c. Àngel Guimerà, pl. de la Font, c. Jacint Verdaguer,  c. del Mig, c. Església, pl. de Santa Maria i arribada a la plaça de la Vila on hi haurà una ballada conjunta de totes les parelles de gegants.
Tot seguit, a la pl. del Centre Social, sopar de germanor i a les 22h havaneres amb el grup “Sons de l’Havana”.
 Venda de tiquets al Centre Social amb servei de bar.

Dijous, 30 de juliol
A les 11h. a l’església de Santa Maria de Cubelles, Missa Solemne, concelebrada amb els sacerdots de parròquies veïnes en honor dels Sants Patrons de la vila, Sant Abdón i Sant Senén i amb l’assistència de les autoritats municipals. A la sortida, repic de campanes a càrrec dels campaners de Sitges, Sant Pere de Ribes i Cubelles

A partir de les 18:30 a la pl. de la Vila, 4a Mostra de Pallassos.

A partir de les 19h. a la pl. Jaume Marsé, Musclada Popular organitzada per l’Associació d’Hosteleria i Comerç de Cubelles.

Dissabte, 1 d’agost
A les 20 hores, 7a Caminada Nocturna des de Cubelles fins a Comarruga. Sortida a l’espai natural del riu Foix passant pel pg. de la Mar Mediterrània, Cunit, Segur de Calafell, Calafell, Sant Salvador i arribada a Comarruga, a la zona del llac artificial d’aigües termals. Dificultat baixa. Tornada amb autocar. Organitza: Fauna de Cubelles. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada