Història

dissabte, 12 de juliol del 2014

VIII FESTIVAL DE PATINATGE ARTÍSTIC

Diumenge 13 de juliol a les 18h. el Pavelló Poliesportiu acull el VII Festival de Patinatge del Club Patinatge Artístic Cubelles amb el tema "La jugada perfecta". 

Programa:
Desfilada d’apertura (la realitzarà el CPA Cubelles); ball "Wonderland's cards" del CPA Monjos, "Alice" de CPA Castelldefels i "Dansa de les mils mals" de CPA Vilafranca; diverses noies del CPA Cubelles realitzaran ball individual.
3 balls centrals (representaran un joc de naipes): "Jokers" Grup promoció CPA Cubelles, "Cartes" Iniciació C, B i A del CPA Cubelles i " Rei perdut?" Certificat i equip de competició del CPA Cubelles.
Altres balls: "Charlie i la fàbrica de xocolata" del CPA Calafell, "Dives de Hollywood" del CPA Sitges i "No em deixis caure" de Xou Franciscans.
Ball de clausura "La jugada perfecta" per al CPA Cubelles.


Es posaran a la venda les "pulseras candela" iniciativa solidaria per a ajudar a la investigació contra el cancer infantil en l'Hospital Sant Joan de Deu de Barcelona.
Clubs de patinatge convidats: Sitges – Vilafranca – Monjos – Calafell – Roda de Barà – Xou de Franciscans – Pai Xou – Vendrell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada