Història

dimecres, 28 de maig del 2014

PRESENTACIÓ PAQUET PIRATA DE CUBELLES

El proper divendres 30 de maig a les 19:00h es presentarà oficialment el paquet turístic “The Mysterious Legend of Cubelles” a la Plaça del Castell de Cubelles.

Presentació desafiament Pirata

L’empresa cubellenca Sensación Activa, que s’encarrega de l'organització del paquet turístic dels pirates, realitzarà un espectacle per a públic familiar amb personatges caracteritzats per a l'ocasió.

El paquet turístic es tracta d’un joc de pistes que arrenca al punt d’informació turística del passeig Marítim i té com a finalitat trobar el tresor pirata de Cubelles. Està adreçat a tot tipus de públic familiar, grups d’amics i escoles. 

L'esdeveniment comptarà també amb una exposició de fotografies al Patí de Ponent dels grafits del segle XVIII ubicats a les golfes del Castell que inspiren el paquet turístic. A part, l'acte comptarà amb la participació del Grup d'Estudis Cubelles "Amics del Castell" que explicaran i contextualitzaran el rerefons històric del desafiament pirata i de Tradi Club Associació , que amenitzarà l'acte amb una xocolata per a la canalla i rom cremat pels adults.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada