dimecres, 28 de maig de 2014

PRESENTACIÓ PAQUET PIRATA DE CUBELLES

El proper divendres 30 de maig a les 19:00h es presentarà oficialment el paquet turístic “The Mysterious Legend of Cubelles” a la Plaça del Castell de Cubelles.

Presentació desafiament Pirata

L’empresa cubellenca Sensación Activa, que s’encarrega de l'organització del paquet turístic dels pirates, realitzarà un espectacle per a públic familiar amb personatges caracteritzats per a l'ocasió.

El paquet turístic es tracta d’un joc de pistes que arrenca al punt d’informació turística del passeig Marítim i té com a finalitat trobar el tresor pirata de Cubelles. Està adreçat a tot tipus de públic familiar, grups d’amics i escoles. 

L'esdeveniment comptarà també amb una exposició de fotografies al Patí de Ponent dels grafits del segle XVIII ubicats a les golfes del Castell que inspiren el paquet turístic. A part, l'acte comptarà amb la participació del Grup d'Estudis Cubelles "Amics del Castell" que explicaran i contextualitzaran el rerefons històric del desafiament pirata i de Tradi Club Associació , que amenitzarà l'acte amb una xocolata per a la canalla i rom cremat pels adults.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

FESTA PIRATA, DEL 21 AL 23 DE JULIOL

Festa Pirata, del 21 al 23 de juliol al passeig Marítim de Cubelles. Us adjuntem la programació de la Festa Pirata, que tindrà lloc d...