Història

dijous, 1 de maig del 2014

FESTA PIRATA: DEL 2 AL 4 DE MAIG

Cubelles viurà el proper pont de maig, el dies 2, 3 i 4, una Festa Pirata, que tindrà el seu epicentre en la plaça del Mar. Durant aquests dies es podran veure parades i activitats al voltant de l’imaginari dels pirates que van viure el seu esplendor durant el segle XVIII. Animació musical itinerant, concert pirata, rom cremat, tallers familiars, una barca pirata, parades d’artesania i taverna pirata... Tot un ampli ventall d’activitats dirigides a donar a conèixer el paquet turístic dels pirates de CubellesThe Misterious Legend of Cubelles que es presentarà el 30 de maig a les 19h. al Pati de Ponent del Castell.

Durant els tres dies de la Festa es difondran els misteris de la veritable història que ha inspirat el paquet turístic: els grafits dels S. XVIII trobats al Castell de CubellesOmplint una butlleta, els assistents a la Festa Pirata optaran al sorteig de diversos paquets turístics dels Pirates. Es premiarà amb un paquet turístic totalment de franc a la millor fotografia que publicada a les xarxes socials amb la etiqueta #piratescubelles

Dissabte 3 de maig: A les 12:00h (plaça del Mar) i a les 20:00h (passeig Marítim) actuació i cercavila de la Batucada Els Novells.A partir de les 21:00 (plaça del Mar), rom cremat i concert del Grup Moixaines.

Horaris: Divendres 2 i dissabte 3 de maig de 10:00 a 23:00h. Diumenge 4 de maig de 10:00 a 21:00h.
Ubicació: Plaça del Mar (Barri Marítim

).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada