Història

dimarts, 4 de febrer del 2014

13ª XATONADA POPULAR DE CUBELLES

La 13ª Xatonada Popular de Cubelles tindrà lloc el diumenge 16 de febrer i es realitzarà a la plaça del Centre Social i Plaça del Castell.

En aquesta 13ª edició de la Xatonada Popular de Cubelles es faran els tradicionals Concursos de Mestres Xatonaires, per una banda el Concurs de Mestres Xatonaires de categoria adulta que arriba a la tretzena edició i per altra banda el Concurs de Mestres Xatonaires Infantil que arriba a la onzena edició, organitzat per l’Associació d’Hostaleria i Comerç de Cubelles. Al Concurs Infantil de Mestres Xatonaires s’hi poden inscriure tots aquells nens i nenes d’entre 8 a 14 anys i a partir dels 15 anys ja competiran en categoria d’adults.

Les inscripcions als concursos són limitades i es poden realitzar de manera gratuïta a l’Oficina municipal de Turisme de dilluns a dissabte de 10h a 14h i dijous de 17h a 19h, al telèfon 93.895.25.00 o bé al correu electrònic turisme@cubelles.org fins el 14 de febrer. Als concursos hi poden participar gent de Cubelles i de fora. La gent que vulgui participar al concurs haurà de portar els ingredients i el morter. En aquest cas l’organització facilitarà un pitet i el plat on servir el xató.

Els restaurants i establiments del municipi durant la jornada gastronòmica oferiran degustacions de xató, degustacions de vi/ cava i postres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada