Història

dissabte, 22 de setembre de 2012

FESTA DE LA VEREMA

La Festa de la Verema va tenir lloc els dies 7 i 8 de setembre. La festa va ser tot un èxit i es van vendre més de 2.500 copes commemoratives.

A la festa hi participaven 7 expositors, tots de Cubelles: 4 dels establiments, el Meson Barbacoa, El Racó d’en Pinilla, El Racó de la Vila i Ca l’Ester oferien degustacions de vi i cava i degustacions gastronòmiques, el Kbe Kbo oferia degustacions gastronòmiques i postres i l’associació de col•leccionistes de plaques de cava i el Que Bo oferien degustacions de vi i cava.

A banda dels expositors hi havia un espai dedicat a la demostració d’oficis i eines i un petit mercat de pagès i artesà.

A la Festa no hi van faltar els actes principals com la Tradicional Trepitjada de Raim i Tast del Primer Most i els premis Pàmpols de Plata que va tenir lloc el divendres, i l’acte de l’elecció de la Pubilla i l’Hereu que va tenir lloc el dissabte i on Ana Navarro Aguilera, de 9 anys, i Sergio Varela Hidalgo, de 8 anys, van ser nomenats Pubilla i Hereu de Cubelles 2012. Dissabte també destacar l’actuació dels Wonder Dance, amb la presència de la Cubellenca Rosa Carné, actuació de ball que va ser tot un èxit.

Durant els dos dies hi va haver una gran afluència de públic, destacant sobretot el dissabte, on la majoria dels establiments es van quedar sense existències.  En general la festa d’aquest any que arribava a la seva 25 edició va ser tot un èxit superant totes les expectatives i amb una gran assistència de públic.

Cap comentari:

Publica un comentari