Història

dissabte, 2 de juliol de 2011

DIADA DELS CLÀSSICS A CUBELLES

La Diada dels Clàssics és tracta d’una trobada informal de vehicles clàssics que tindrà lloc a Cubelles el diumenge 10 de juliol al Parc del Prat de Cubelles a partir de les 9,30 hores i durant tot el matí fins a les 14 hores i serà organitzada conjuntament amb l’associació Amics dels Clàssics.
En aquesta trobada es pretén que es concentrin vehicles clàssics de diferents tipologies, cotxes, motos i bicicletes de més de 25 anys. En aquest cas a diferencia de la trobada anual que enguany va tenir lloc a la plaça del mercat, la propera jornada es realitzarà al Parc del Prat de Cubelles (davant de la tèrmica) per tal de dinamitzar la zona que rep gran quantitat de visitants els caps de setmana i els mesos d’estiu. Un dels grans atractius de la zona són la platja de les Salines i la platja de les Gavines i l’àrea de l’skatepark amb les pistes de bàsquet i parc infantil.

Convidem a totes les persones que tinguin un vehicle clàssic de més de 25 anys a participar en aquesta jornada! Entrada lliure.

Cap comentari:

Publica un comentari