Història

dijous, 3 de febrer del 2011

10ª XATONADA DE CUBELLES


Diumenge 20 de febrer es celebrarà a Cubelles la 10ª Xatonada.
La festa gastronòmica tindrà lloc a cavall de la plaça del Castell, la plaça del Centre Social i el propi Centre Social a partir de les 11 hores.

CONCURSOS DE MESTRES XATONAIRES

A la plaça del Castell s’hi faran el concurs de mestres xatonaires en categoria adult i infantil que arriben a la desena i vuitena edició, respectivament. Les inscripcions per participar-hi es realitzen de manera gratuïta a l’Oficina municipal de Turisme de dilluns a dissabte de 10h a 14h i dijous de 17h a 19h, al telèfon 938952500 o bé al correu electrònic turisme@cubelles.org fins el 16 de febrer. Al Concurs Infantil de Mestres Xatonaires s’hi poden inscriure tots aquells joves d’entre 9 a 14 anys, a partir dels 15 anys ja competiran en categoria d’adults.


A la plaça del Centre Social s’hi ubicaran els restauradors locals que serviran les racions del xató cubellenc i els cellers que oferiran les begudes per acompanyar-lo. Com de costum, es vendran tiquets per comprar les racions que enguany tindrà un preu de 8 euros (ració+beguda).

Finalment, a l’interior del Centre Social es realitzaran sessions de tast de vins cada 30 minuts a partir de les 11.30h. El preu del tiquet per participar serà de 3 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada