Història

dimarts, 28 d’abril del 2009

ACTIVITATS DEL MES DE MAIG A CUBELLES

Des de l'oficina de turisme de Cubelles us informem de les activitats que es realitzaran a Cubelles el pròxim mes de maig.

El diumenge 3 de maig tindrà lloc a Cubelles LA SEGONA TROBADA DE CORVETTES A CUBELLES. Més de 50 Corvettes s’ubicaran el diumenge 03 de maig al matí al passeig de la Marina de Cubelles.

El 10 de maig es realitzarà de manera guiada L'ITINERARI NÚMERO 4 - Plaça del castell, camí ral, serra de Sant Antoni, turó de l'Avenc i Puigdetiula. Tothom qui vulgui hi pot assistir, recordeu que l'itinerari és gratuït! L'itinerari es realitzarà a peu i sortirà des de l'oficina de turisme de Cubelles (Plaça del castell, 1) a les 9 hores. La durada del recorregut a peu serà de 4 hores i 15 minuts aproximadament.


El 16 i 17 de maig està previst que es realitzi a Cubelles LA PRIMERA JORNADA DE VENDA DE VEHICLES D'OCASIÓ a la plaça del mercat. Més de 100 cotxes estaran a la venda a partir de 300€. Establiments locals i visitants oferiran cotxes a preus econòmics. En el cas que algun ciutadà Cubellenc vulgui vendre el seu cotxe ho pot fer en aquells dies posant-se en contacte amb les empreses locals per que facin de mediadores.

Per més informació:
Oficina de turisme de Cubelles
Plaça del castell, 1
08880 Cubelles
93.895.25.00
turisme@cubelles.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada